Okategoriserade

Klippa av sig håret

Hej! Jag hinner inte så mycket om dagarna mer än att mata kattungar hehe. Dom mår bra och den lille som inte ens veterinären visste om den skulle klara sig i fredags, har börjat växa till sig 💓

I fredags, på väg till veterinären. Dom andra tre satt i en kattbur, den lille behövde all värme den kunde få.

Efter varje gång dom ätit får man potträna dom, och det är ett helt företag i sig kan jag säga hehe, och det blir en hel del olyckor utanför lådan också.

Det här är matvraket i kullen!

Den lilla vill gärna ligga under hakan om kvällarna tills han somnar. Jag brukar somna jag med för att det är mysigt, när han ligger där och spinner. Sååå liten så liten är han.
Men jag hinner med lite annat också. Som träning! Även min största dotter Nicki följer med iblan när hon hinner, på morgonen innan skolan. Hon hinner sällan efteråt för all dans och läxor.


Har också hunnit klippa av mig håret. Hade ändå börjat funderat och gjort det ett tag. Det var så långt och jag satte bara upp det i tofs hela tiden, plus att jag tvättar mitt hår varje dag o det hann knappt aldrig torka ordentligt till kvällen. Det var riktigt skönt att bli av med det.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *