Okategoriserade

Kliar i röven…..

Det var en ledsen ”Spindel Ulla” som vaknade imorse med ont i halsen, feber o hosta.. Så pass att hon fick stanna hemma från jobbet idag.. Inte ens gubben min ville sova med mig inatt för jag var så jävlig med mitt yrande o åmande så han gick o la sig hos ungarna istället.. Ajajaj, hämta det, gör det… Hehe!!.. Men jag ska påminna honom nästa gång han är dålig att han inte är så ”pigg” själv….;) Jaja jag hade fullt upp med mig själv i soffan.. Käka värktabletter o halstabletter om varannat o somnade med en Latte på magen o vaknade av att jag hade spillt ut hela skiten på mig själv, o fick ställa mig o rengöra soffan mitt i natten.. Migrän samtidigt o skulle promt kolla tv så jag tog på mig solglasögonen o somnade till slut med dom.. haha vilken syn jag dör…;) Inte många timmars sömn men dom tog jag igen.. Idag!! 
Nu är så gott som alla rum färdigtapetserade på övervåningen o målaren var här idag o spacklade väggarna i trappen o målade spaljén vit i trappen o ett fönster.. På torsdag kommer heltäckningsmattorna.. Inga lister uppsatta i nåt av rummen o jag börjar få panik.. Ringde Jimmy snickarn, då dom sitter där på ett par dar….=)) Japp huset börjar se ut som ett HUS o nu längtar jag till inredningsbiten så jag håller på o bli tokig…. Nej nu ska jag gå ut i köket till gubben o mina två äldsta ungar som är sååååå hungriga, fast vi käkade för ett par timmar sedan.. Dom ska koka nudlar o jag hör gubben säga till dom – Hur kan ni äta det här skiten?? Det kliar ju i röven av dom…… Haha        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *