Okategoriserade

Kärringjäveln måste ha skrivit fel!!!!!!

Imorse skulle jag baka egna härliga hembakade frallor.. Det vore ju bra om man läste receptet ordentligt innan började.. Läste ganska fel o hade i tre deciliter för mycket mjöl!!!! Första degen rakt ner i sopkorgen!!!!!!!! Råkade slå sönder en skål också


Tur man hade en jäst till, vet inte vart den kom ifrån för inte jag hade köpt den.. Och så började jag om igen..

Rulla degen till bollar stod det, – såhär!!! o så visade hon den här bilden på nätet.. 
Jag kan inte baka, eller så hade kärringjäveln skrivit fel i receptet.. Hur skulle det gå till när min såg ut såhär???????? Jag slänger inte en deg till tänkte jag, det får bära eller brista.. Dom kan inte smaka mer än skit!!!!!!
På med lite solrosfrön o flingsalt… O dom jävla ”bullarna” flöt mer o mer ihop!!!!
Men ibland ska man ha tur, dom blev svingoda o alla var nöjda.. Men att man ska behöva få halvt hjärnblödning innan man får ihop ett par stackars bulljävlar….. 


Hämtat den andra mattan till sovrummet häromdan, nu ligger dom ”kant i kant” o den täcker nästan hela sovrumsgolvet som en heltäckningsmatta.. Supergosigt!!!!!


Två mindre skåp hämtade vi idag, som var i samma serie som vitrinskåpen vi skaffade häromdagen.. Utnyttjar varenda plats för förvaring i sovrummet, det blir väldigt ombonat o fint!!!! Nu har vi bara en vägg kvar att fixa o en spegel, sen ska jag visa hela sovrummet.. Står en tv på golvet där som inte ska vara där..

Nu väntar snart en god middag o efterrätt som jag gjort.. ”Nutellasemifreddo!!!! Vem vet, den kanske smakar skit!!!!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *