Okategoriserade

Kärringen är slut!!!!


Nu är kärringen helt slut, finito!!!!!! Jag har skottat, o det gör väl alla tänker ni.. Men det har dom inte, varken jag eller gubben har skottat sen vi flyttade hit för snart femton år sen.. Vi brukar trampa upp gångar som sen blir svinhala så man drar på arslet emellanåt.. Men nu har jag skottat o inte är det är nåt jag kommer fortsätta med för det var förjävla träligt!!!!!  

Idag åkte jag o hämtade vår nya taklampa o sänggavel som hade kommit från Decor i Örebro.. Nicki o hennes kompis vill alltid följa med om man ska ut o åka, då vet att dom får fika.. O idag ville dom till Java..

Så vacker taklampa.. (O där låg det visst en unge o sov i bakrunden hehe..)
Sänggaveln.. Nu jagar vi lite fina kuddar o bulla upp med.. Bordet där står bara nu då vi beställt svarta höga nattduksbord.. Lampan har jag bara lånat från dotterns rum, men kanske ett par i silver skulle bli fint.. Eller vita, eller svarta inte vet jag.. Får vänta tills borden står på plats..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *