Okategoriserade

Kan jag så kan alla

Gud vad seg jag är i kroppen, ska bli skönt med en vilodag från gymmet idag =) Jag har inte kommit så långt att jag tycker det är speciellt roligt att gå till gymmet ännu, det är tunga steg dit varenda gång hehe.. O ännu tyngre hem för man är helt mör i kroppen..

Börjar med femton minuters uppvärmning, cykel, gåband o rodd, är ju helt slut redan efter uppvärmningen.. Sen styrketräning 45 minuter, sen går jag till löpbandet o springer 20 minuter, sen egna övningar på golvet för att sedan avsluta med att stretcha hela kroppen.. Varannan dag!!!! Det tar ungefär två timmar innan man kommer därifrån, man kan ju undra om det är på riktigt????? 
  

  Men kan jag, så kan alla!!!! =)


Jag ska bannemej se resultat på några veckor, annars skiter jag i det hehe..

Blir jävligt avundsjuk på dom där man känner igen som tränar fem gånger i veckan, o har gjort så länge man kan minnas.. Hur bär dom sig åt????? Önskar man kunde få in samma rutin, som ”dom där” – o tycka att svettiga gympass vore det roligaste som fanns!!!

Idag började jag med frukost med Annica, DET är iallafall roligt!!!! 😉

Barbro behöver också ”vilodag”, godmorgon!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *