Okategoriserade

Käftsmäll…..

Efter ungefär åttonde käftsmällen av minsta dottern inatt så börjar det dax för henne o sova själv i sitt rum.. Helvitti vad hon fäktar med armarna när hon ligger o sover.. Så från och med NU ska jag gå upp o lägga mig med henne i hennes säng tills hon somnar, o kommer förmodligen somna där själv hehe.. Så blir hon ju åtta år snart så nu är det dags..

Altanbygget pågår för fullt av gubben, o jag ska ta tag i allrummet på övervåningen som ser förjävligt ut rent ut sagt.. Det är ett sånt där rum där jag lägger in all skit i som jag inte vet vart jag ska göra av.. Så rörigt däruppe så man vill inte ens vara där.. Så först o främst rensa lådor o garderober.. Möblerade också om däruppe för ett tag sedan, slängde en av sofforna o en fåtölj så det bara blev en soffa kvar.. Har köpt ett nytt soffbord o det behöver in lite nya plädar o kuddar o en skänk av något slag.. Det blir helgens projekt..


Några bilder från gårdagen..

Delade ett paket kakor med en kompis igår hehe, så det var bara o snöra på sig skorna o ge sig ut o springa.. Skönt är det när man kan…=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *