Okategoriserade

Jul utan chokladaskar och sill

I flera år har jag sagt att vi ska sluta med det traditionella julbordet, för vi slänger så otroligt mycket mat efter julafton.

Så i år såg vårt julbord såg annorlunda ut. På lunchen åt vi endast lite jansson och köttbullar(för barnens skull), och på kvällen grillade vi förkokta tjocka och tunna revbenspjäll. Till det så åt vi klyftpotatis och coleslaw. 

Lite juligt ändå men det hade lika gärna kunnat vara köttfärsbiffar på grillen =) 

Det har varit ett antal födelsedagar och nu är det jul som är högtiden utan min pappa, jag har fortfarande svårt att tänka mig en  jul utan honom. Många tårar i jul, känslorna kommer när de kommer. Men det går även om det känns tomt 💓


Ikväll tror jag bestämt att julgranen ryker, väldigt vacker men vi ska renovera en ”portal”, och den står i vägen.

Var rädda om varandra och god fortsättning på julen 💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *