Okategoriserade

Jag o min migrän..

Så vaknade man med migrän imorse o så var den här dagen raderad, skakig yr o illamående så jag vet inte vad.. Usch, undrar vad som utlöste det denna gång..  

Blir lika förvånad varje gång jag har känningar o inbillar mig att det ska vara nåt annat än just migrän, för att sen inse att det är just migrän..

Måste lära mig att ta migräntabletterna i god tid så kanske inte dagen blir så jobbig..

Idag tillstötte lite problem med det nya badrummet på övervåningen, som vanligt med gamla hus.. Upptäckte att det inte fanns någon isolering överhuvudtaget i ena ytterväggen.. Så den här dagen gick åt att isolera en yttervägg, isolera i taket, lite mer rör i golvet , såga upp en vägg för en vägghängd toalett.. Okej inte jag då, själv låg jag o pusta under en filt i soffan halva dan innan jag orkade ta mig upp för lite andra bestyr.. 

Svårt att tro att här ska stå ett badrum nästa vecka.. 

💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *