Okategoriserade

Jag har varit dum…..

Nu tycker kroppen att jag har varit dum.. Nu måste jag be kroppen om ursäkt o lova att det aldrig mer ska hända igen…..;) När jag var sjuk åt jag knappt på en vecka o har slarvat som FAN med maten efter det, vilket resulterar i ett ständigt jävla ont i magen så fort jag stoppar i mig nånting.. O jag stoppar bara i mig skit typ.. Måste ha krymt magsäcken otroligt mycket för jag är inte ens hungrig på dagarna, o glömmer att äta hur man nu kan göra det.. Men ska jag komma igång med träningen MÅSTE jag börja äta ordentligt.. Kommer helt enkelt inte igång på grund av detta.. Åt ingenting förens halv åtta ikväll så skyll dig själv för ont i magen…. Förlåt kroppen, jag ska skärpa mig från och med NU…. LOVAR!!!!….=)

Hittade vita ljuslyktor från Zappna (Indisk inredning) idag o beställde tre stycken.. Inte för att jag gillar Indisk inredning men jag tyckte inte det var så mycket Indiskt över dom här….;)Vet inte vart jag ska göra av dom än, men jag tyckte dom var fina….=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *