Okategoriserade

Jag har sett ljuset…..

Då kvicknade man till lite igen efter att ute ikväll med allihopa o plockat upp bokföringen o en halv garderob i trädgården.. Efter vem???? Han som ligger här i soffan såklart….;) Det var tamefan ”grejer” precis överallt.. Kläder som jag rensat ut för ett par dagar sen.. Jag kan gömma grejer men nog fan nosar han rätt på det.. o medans vi fyllde säckarna så snodde han dom också , så vi höll aldrig på o bli färdiga…;) Nu är han trött… Hettar i hela ansiktet som när man varit ute EN HEL DAG, jag var ute i knappt en timme….

Jag har sett ljuset!!.. Höll på o få dilerium då jag inte varit utanför dörren på en hel vecka idag.. Gubben skulle åka o handla o jag ställde mig bara o vråla rakt ut.. -JAG TAR DET!!!!!!Så det var bara in i bilen med en av ungarna, ut o hämta morsan.. Åkte ut till Marieberg såklart, som är det enda roliga vi har på det här stället.. (Urk ta mig härifrån) Lite nödvändigt skit.. som det här schampot, balsamet o inpackningen… Längtar o få göra en riktig inpackning imorrn då jag ser ut som kattskit i skallen…. Och bl a dom här ursöta smala byxorna till min femåring.. Från H&M…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *