Okategoriserade

Jag fyller 50

 Hej!


Ojojoj vad jag har väntat och längtat, imorgon har det gått tre månader sedan min operation i somras och då får jag också börja träna fullt ut!! Det var lite hit och dit med hur jag skulle få börja träna och alla svar kändes luddiga, så det enda jag vågat gjort är att gått på löpbandet tills nu för promenera det fick jag göra hur mycket jag ville. Trettio minuter om dagen har jag pallat med, inte längre för det är ju så tråkigt.


Får se hur det blir imorgon, båda mina tjejer och jag har haft ont i magen i två dagar. Inte magsjuka men bara ont imagen, men nog så irriterande. 

Vår minsting har nyligen fyllt 13 år 💓 


Och om bara ett par veckor fyller jag 50 år. Och är det något som ska firas så är det väl just det =) Det blir ingen stor fest för det är jag inget för. Närmsta familjen, några få närmsta och äldsta vänner med familjer.


💓


    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *