Okategoriserade

Jag fyller 50 och vill komma i mitt livs form

Hej fredag!! Har precis släppt iväg minstingen på cykel till skolan, första gången faktiskt hon får ta cykeln över stora vägen o sånt, nervöst!!! Hon blev upphämtad av en klasskompis 💓 
Har läst nånstans nångång att barn inte är mogna att cykla själva i trafiken förens de är ca 12 år. Och att gå själva när de är 11 år. Så vi har varit väldigt noga med det med alla tre barnen, men ni kan tänka er tjatet under alla år hehe.. Vi har varit stenhårda fast deras klasskamrater fått både gå och cykla flera år tidigare.

Träning träning träning, tog ut mig ordentligt på gymmet häromdan så jag var tvungen att åka hem o vila ett par timmar hehe. Sen var jag på det igen dan efter.

Har bestämt mig för en sak. Jag fyller femtio nästa år och vill komma i min livs bästa form, vilket jag tycker är väldigt kul. I sju månader har jag gått på gym några gånger i veckan och sprungit regelbundet. Kämpat, grinat, kämpat och kämpat!!! Allt efter min kraftiga viktuppgång på nästan 20 kilo. 

Viktnedgång nu12,5 kilo, 6 kvar 👊  


Får inte buken i knäna längre när jag cyklar på gymmet 😂Idag ska jag vila från träningen, men inte i helgen.

Nästa vecka fyller Isa 12 år, hon ska ha en ”sleepover” till sina kompisar nästa helg. Jag fick skriva handskriva alla hennes inbjudningskort 😖😄 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *