Okategoriserade

Jag borde skämmas

Hej på er!

Så laddad jag var för ett gympass imorse, känns som evigheter sen fast det bara hade gått fem dagar. Kommit igång med maten också och mår varken illa eller har ont i huvudet längre som jag fick efter vaccinssprutan 🤗

Det blev ett överkroppspass så det hette duga 👊🤩

Jag antar att dom flesta plockat ner all jul ju, jag borde skämmas som har mina adventljusstakar kvar i vardagsrummet 😅 Köpte nya i år och dom är så jäkla stora maffiga och fina så jag har ingen lust att ta ner dom än. Vill heller inte sätta tillbaka våra gamla fönsterlampor en gång till och håller på att spana in lite nya. Men all annan jul har jag plockat ner, jag lovar!! 🤣 Kan vara nån ljusslinga kvar utomhus också.

Har även gjort om lite i vardagsrummet när vi hade slängt ut julgranen. Vi har satt upp en jättespegel mellan köket och vardagsrummet, rotade fram en sammetsfåtölj och ett litet bord i förrådet och ställde framför. Tror både fåtöljen och det lilla svarta glasbordet är köpta på Mio möbler

Älskar när vardagsrummet kommer in i köket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *