Okategoriserade

Jag är LYCKLIG!!!!!

Nu räcker det.. I två dagar har jag stått o försökt fått rent ugnjäveln, gjort rent avlopp, torkat ”målningarna” i hela huset mm mm.. Jag gör nästan aldrig såna här saker för att jag helt enkelt inte känner för det, o inte gubben heller o därefter ser det ut som fan.. Slog igen luckjäveln till ugnen o ringde en städfirma.. Det är inget som vi har kommit just nu, utan vi har pratat om det en längre tid.. Dom kommer med start den 22:a o därefter var fjortonde dag, o jag tänker inte göra ett skit som har med städning att göra förens dom kommer.. Ja förutom hålla efter golven förstås men det går ju bra.. Det är det ENDA jag tycker går bra.. O bara det att jag aldrig mer behöver damma.. Bara DET liksom.. Skit på er dammråttor!!!! Jag är så jävla glad…..=)))

Nu ska jag stryka gardiner till matrummet som jag var o hämtade hos sömmerskan igår.. Nästa gång jag byter gardiner nånstans i huset ska jag börja hänga upp dom som på bilden här, med skenor i taket så man slipper asfula gardinstänger.. Vad fint det är….
Det är inte mitt vardagsrum fast jag kanske hade önskat det….

Ha en bra dag….=)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *