Okategoriserade

Inte som vi hade tänkt oss

Hej hej! Har precis varit ner i foajen o hämtat en kopp kaffe innan jag ska hasa ner till gymmet här på hotellet, ungarna sover och ville inte bli väckta före nio 💓 
Förutom att jag somnade som ett litet barn igårkväll klockan tio så vaknade jag med ryggpaj, måste ha sovit jättekonstigt o hoppas man mjuknar upp om en stund hehe. 

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med Göteborgsresan, min man åkte på en massa jobb han inte kunde lämna(egen förtagare) så jag fick ta bilen och åka ner själv med ungarna igår morse.

Det var inte lätt för vissa att hålla sig vaken när man gått upp halv fem på morgonen, efter att ha gått upp på förmiddagarna hela sommarlovet hehe..   


Äntligen har SummerCamp 2019 i Latindans börjat 💃💓Haha efter en hel dag med dans, lilla gumman 💓


Jag hade inte jätteroligt här i Göteborg igår eftersom jag var helt ensam, det regnade så jag åkte till det stora köpcentrumet precis i närheten.

Hittade det här fantastiska fina armbandet från Tory Burch.. Hittar så sällan fina smycken som jag gillar så jag slog till direkt.


Överraskade även tjejerna med lite kläder, och dom tokälskade dom 💓

Ungarna var vrålhungriga efter lägret, klockan var sent så vi åkte direkt till hotellet o checkade in och så åt vi där.. Vi har bott här förut och ungarna älskar deras hamburgare, och jag tog bara denna lilla charkbricka. 

Idag kommer tack o lov min dotter Nickis danspartners mamma ner, och på fredag kommer förmodligen min man också 💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *