Okategoriserade

Inte orolig..

Pass ordnade, resväskor ordnade.. Gick på Kumlamarken idag o sprang förbi resväskor i ett av marknadsstånden, o då vi inte har några kvar så slapp vi åka omkring o jaga det i helgen.. I tyg, precis som vi ville ha dom..=) Fyra stycken för tusen spänn passade bra då vi ska bila runt i Florida o slänga resväskor in o ut i bilen var o varannan dag, är dom inte hela o fina när vi kommer hem kan man kasta dom.. En salig blandning på färger då dom flesta var slut, men det här klarar vi oss på dit o sen går det att skaffa fler där…=)

Tre vändor till soptippen i veckan med byggsopor, dags o rensa upp innan vi sticker o även inför grannens husvisning på tisdag.. man vill man ju inte att det ska se ut som fan själv..;) Trädgården ser förjävlig ut innan så man behöver ju inte göra det ännu värre…;).

Alla leverantörer klara så nu behöver jag inte tänka mer på det förens vi kommer hem i slutet av oktober.. Mestadels kläder men även smycken, väskor, sjalar o kuddar.. Har bara plockat ut det bästa ur kollektionerna o handlar nästan bara in det jag gillar själv eller tror på.. Haft butik innan i sex år o kommer aldrig mer lyssna på nåt som ”mer färg”, ”större storlekar” mm mm.. Drar du mer än XL stumpan lilla så kan jag tyvär inte hjälpa dig!!! Ingen lokal ännu o jag gör allt i felvänd ordning hehe.. Men som sagt jag är inte orolig för det….=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *