Okategoriserade

Inte morsan som rockar loss….

Här snackar vi inte om morsan som rockar loss o ÄLSKAR att baka!!!! När ungarna sa till mig igår att dom ville baka(Gud kan knappt säga ordet jag blir helt yr) o INGET kunde stoppa dom, dom skulle baka pepparkakor o några andra kakor.. Okej jag gör smeten, NI bakar sa jag!!! Dom tog hand om rubbet!!!! TACK hehe

Jag tycker inte om att få saker.. Kan knappt ta emot nåt utan o få dåligt samvete o inte tycka att jag förtjänar det.. Men jag gillar att ge bort saker.. Som dom här adventskalendrarna till mina tjejer, fulla med produkter med bad, kropp, nagel o andra skönhetsprodukter från The Body Shop.. Alltså kan man få en roligare adventskalender????? Det kommer bli roligare för dom att räkna ner till jul som kan vara nog så tråkigt för just barn hehe, dom kommer bli överlyckliga första advent

Till Nicki..=)
Till Isa..=)

Dessa finns att välja på…=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *