Okategoriserade

Inte min melodi…


Det här med att gå tillbaka till jobbet en måndag, sätta igång o stressa som en j-vla idiot efter en skön helg verkar inte vara min melodi.. Bara att öppna e-posten på morgonen är ju stressande!!!!! Så jag skiter helt enkelt i det o började min dag med att lyssna på bra musik, satte på mig nya kläder o lunchade o fikade o med kompisar, o glömde LÄTT bort veckans första arbetsdag..

Igår kväll var det dags för Berne:s första hundsim på djursjukhuset.. Han är inte sjuk men han gillar att simma så vi bokade upp honom för o se om han skulle gilla poolen lika mycket som sjön.. Instruktören hade med sig ett paket köttbullar ifall han inte ville hoppa i plurret hehe, men dom hade hon lika gärna kunnat lämnat hemma till middag för Berne ville bada!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *