Livsstil,  Träna med barn,  Träning 50+,  Träning gym

Inte den stöttande mamman

Lördag, sovmorgon och ett väldigt sent gympass. Hade med mig Hugo och Nicki. Jag körde rygg och biceps, dom körde ben!

Nicki tog 200 kg i benpress idag och hon gjorde det som hon aldrig gjort nåt annat 😄 Jag var inte den stöttande mamman direkt hehe, hon lastade på och lastade på och jag -nej nu räcker det, -nej vi tar det där en annan gång och typ -nejnejnej var försiktig!!!!! haha

Sen sprang hon ner för trappen och “studsade” iväg till nästa övning, Hugo tog 150 kg och tog sig knappt ner för trappen hehe.

Jag tar 90, får nog jobba på det där 😉

Duktiga är dom!

Här fick det bli en härlig tacobuffé framför tv:n och melodifestivalen ikväll

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *