Okategoriserade

Inte att rekommendera….

Suga i sig två latte på raken innan läggdags är inte att rekommendera, så nu sitter man här tvärpigg när resten av familjen ligger o sover….;) Nja, mellersta flickan ligger halvvaken med nästan 39 graders feber så jag tänker ändå sitta uppe tills hon somnat riktigt ordentligt….

Facebooks ”smygare” som läser o noterar allt, men ids inte lägga upp egna statusuppdateringar.. Men ”smygaren” hade full koll på mig o idag rök jag från dennes vänlista utan ett endaste litet ord, pga ett inlägg jag gjorde i veckan som denne inte gillade.. Alla är vi olika o tur fan är väl det, o man måste inte vara ”vänner” på facebook bara för att man en gång var det.. 
Själv gillar jag min spretiga vänlista på facebook….;)

Som vanligt varje vår när man börjar gå igenom garderoben, så undrar man vad fan man hade på sig förra sommaren.. För några sommarkläder just hängde det inte där…. Måste börja samla på mig.. Två likadana klänningar hämtade jag ut från Boomerang idag.. Köpta på www.nelly.se.. Kunde inte välja färg som vanligt, så det blev det en av varje..=/  Fina o gillade båda jättemycket….=)) Något något figursydda o sitter inte åt för mycket….=)Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *