Okategoriserade

Inredning flickrum

Har alltid tyckt att det är så svårt att inreda barnens rum.. Det är så mycket grejer som ska in på ett o samma ställe så man vet varken in eller ut till slut.. O sen finns det ju så otroligt mycket snyggt att välja på också..

Det här är min äldsta dotter Nickis rum, som vi har ändrat lite då o då genom åren.. Men nu ville hon göra en rejäl förändring o skaffa öppna garderober som jag berättade om häromdan..

 Det är alltså två stycken öppna garderober som vi skruvat ihop, dom är riktigt stora o rejäla.. Sen köpte vi lådor till facken längst ner.. 

Hennes byrå o hylla  fick vi slänga ut och skaffa det här glasskåpet istället, för det allra viktigaste var att hon hade sina pokaler o medaljer att ställa upp nånstans hehe.. Jaja nu står dom iallafall instänga i ett skåp o inte samlar en massa damm, men medaljerna vet vi inte vad vi ska göra med ännu.. Förslag? Kanske bara ta bort alla banden o lägga alla medaljer i en skål typ, i glasskåpet😊

Förstår om man inte vill slänga dom i en låda bara, med tanke på hur mycket träning(och pengar) som ligger bakom alla priser hon fått i sin latindans 💓
  


För att få plats med garderoberna så fick hon byta plats på sängen och det här var enda stället som gick att ställa den på.. Plus att hon ville ta bort sängbenen, gärna för mig då man slipper dammsuga under..

Sänggaveln fick vi också ta bort då den hamnade mitt framför fönstret.. Men jag tyckte det blev mysigt ändå.. 

Hennes sminkbord var trasigt så det slängde vi ut, och tills hon hittar ett annat så fick hon ta ett gammalt skrivbord vi hade stod sålänge.. så nu står det grejer både högt o lågt.. Hon behöver lådor i sitt nya sminkbord så hon får undan allt.. Hon hade ett vitt sminkbord innan men nu vill hon nog ha ett svart.. 

Öppen garderob hittar ni här, glasskåpet här..

💓
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *