Okategoriserade

Inreda under öppen trappa

 Hallå! 


Den där nyårsnatten när jag kom i säng klockan fyra på morgonen har dragit med sig att jag sover till halv tio om förmiddagarna. Det i sin tur gör att jag inte står på gymmet förens klockan elva och det går verkligen inte för sig, för gymmet blev knökfullt med folk igår så vi ville knappt vara kvar. 

Jag är morgonpigg och vaknar alltid runt fem på mornarna och då går jag upp, skjutsar Isa till skolan innan åtta och sen direkt till gymmet och då är det knappt aldrig en kotte där, vilket passar väldigt bra i dessa coronatider.

  

Nu på barnens jullov tränar vi tillsammans nästan varje dag.

Kom iväg till gymmet sent idag också, inte lika mycket folk som igår men ändå ganska mycket. Imorgon ska jag ställa klockan och försöka vara där som vanligt, runt åttatiden.

Körde axlar & mage med Isa idag.

 

Utrymmet hemma under en trappa kan väl ändå vara en riktig guldgruva, speciellt för oss som ständigt har platsbrist. Fast jag tycker  att man är lite besgränsad när det är en öppen trappa och att man inte kan göra så mycket under den. Innan jag gjorde om här nyligen så hade vi en arbetsplats med skrivbord och konsolhylla.

Men sen flyttade min 21 åriga son ut på tomten till friggeboden, Isa ville ha hans gamla rum på övervåningen för att det var lite större och min man och jag som haft sovrummet på bottenvåningen flyttade upp och tog Isa:s gamla rum. Ja ni kan ju tänka er hur det såg ut här i ett par veckor.

Så nu ligger alla sovrum på övervåningen och vi fick helt plötsligt ett tomt rum på bottenvåningen, och det har vi gjort om till ett hemmakontor med två skrivbord, hyllor, garderober och en öppen spis. Vad mysigt det blev och på kvällarna brukar hela familjen hamna därinne framför den öppna spisen.

Vi väntar fortfarande på ett skrivbord till men sen är det klart och då ska ni få se. Men tillbaka till den där trappen..



En svart vägghängd Bestå med svart glasskiva ovanpå, från Ikea. Vi hade den som sängbord innan i vårt sovrum men nu fick den inte plats längre när vi bytt rum.

  💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *