Okategoriserade

Inreda ett vardagsrum

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Hallå!


Första advent imorgon och dagarna bara springer iväg. Jag älskar verkligen denna tid på året och har lovat tjejerna att vi ska baka varje advent fram till jul(inte min favoritsyssla), men ska bli kul att göra det tillsammans med dom. 

Allt julbak har nästan övergått till julgodis sista åren och det är ju mycket trevligare tycker jag. Ska bli kul att prova lite nya recept.


Häromdagen hade jag städdag och är det nångång jag har svårt att hålla fingrarna i styr så är det då. Jag måste göra om nånstans och det gör garanterat städningen lite roligare. Denna gång blev det i vardagsrummet.

 


Igårkväll klädde vi till och med granen, som aldrig brukar komma upp förens dan innan julafton. Men det piggade verkligen upp! Får se om den har några barr kvar på julafton haha.

Har ni hunnit handla några julklappar under Black Week? Jag har handlat flera julklappar hos NordicFeel och dom hänger i med upp till 25% rabatt ända tills på måndag. Ni hittar allt HÄR

💓

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *