Livsstil

Illamående efter träning

Har varit och kört mitt andra pass för idag, medans båda mina tjejer hade danslektion i grannkommunen och jag kan träna alldeles bredvid. Jag sprang på löpbandet ikväll och blev helt illamående efteråt, mår risigt som sjutton. Var inte alls taggad innan och kände redan innan jag började springa att det inte kändes bra, ändå gjorde jag det.

Förmodar att jag slarvat med maten under dagen. Körde ju ett hårt pass imorse också. Man kan inte träna och ta ut sig och åka och träna igen och ätit för lite, att jag aldrig lär mig. Men det är verkligen inte lätt att veta vad som är rätt och riktigt eller hur man ska äta på bästa sätt.

Just därför ska bli så skönt med PT 1:a mars, och få hjälp med kosten. Det är den jag tycker är svårast när man tränar mycket.

Träningen kommer inte bli några problem, jag är ju iallafall på gymmet fem till sex gånger i veckan. Men maten!

Men morgonpasset kändes riktigt bra, bröst och tricept fick jobba!

2 kommentarer

  • Kristofer

    Hej, det kan vara så att du körde på så pass att din kropp belv försurad (mjölksyra) det skapar illamående, ett sätt(det bästa sättet) kroppen använder sug av är att framkalla illamående. Att kräkas är det bästa sättet att snabbt återställa pH-balansen i kroppen💯

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *