Okategoriserade

Hur vanligt är det att gubben……….

Ställer till värsta oredan i köket, glömmer ha i nån ingrediens, hälften av smeten på golvet, o allt annat som man inte ska göra.. Jag hatar att baka!!!! Tills imorse, när min nittiotreåriga mormor ringde o även berättade att hon skulle baka drömmar.. Dom där SVIIIIIINGODA drömmarna med Cornflakes i.. Som smälter som SKIT i munnen.. Jag skulle baka, för dom är ju sååååå goda……………… 
Höll på o slita av mig peruken innan dom var klara, o dom blev inte alls lika goda som mormors recept..

Men det är skitsamma för ungarna blir överlyckliga när jag bakat o tycker ALLT smakar finfint hehe

Undrar just hur vanligt det är att gubben skickar kärringen till bygghandeln, för o hämta grejer till en ny ALTAN!!!!!??????? Men det gick det med.. Jag o minstingen packade in oss i kärran o det tog bara tre o en halv timme o plocka ihop ”lite” grejer som plintar, balkskor, reglar, träskruv mm mm mm mm mm det tog ju aldrig slut förfan.. Undrar om vi ska få skruva ihop den också???????

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *