Okategoriserade

Hur skulle man se ut…..

Hur skulle man se ut utan ögonbryn??.. Eller vänta!!.. Som ett lik med bara två ögonglober som tittar fram.. TITTUT!!!!.. Precis så som jag såg ut på jobbet idag, eftersom jag försov mig.. Som när jag träffar nån ute utan smink.. Istället för att lite glatt säga -Vad kul att se dig, så säger man -Är du sjuk eller??..  Om man undrar hur DET ser ut så kan man  åka hem till mig klockan sju på morgonen.. ELLER om vill man ha perfekta ögonbryn o få igång lite blodcirkulation i ansiktet, ja då åker man o fixar det på http://www.soulhudvard.com/,  hos två jätteduktiga trevliga tjejer.. Rekommenderar verkligen detta ställe.. Var där idag o fixade brynen o gjorde även en ansiktsbehandling, så jädra skönt är det… Nu känner jag mig minsann lite piggare i den här äckliga snöyran…..

Sen åkte jag förbi tråkiga Willys Marieberg på hemvägen, för mat måste man ju ha.. Man kan inte leva på en PLOPP som är det enda jag har käkat idag klockan halv fyra.. Hur som helst så sprang jag på dom här ”Lip Glossen” därinne.. 10 kr styck liksom.. Det var ju bara o ta ett par nävar.. Om inte annat så har jag ju två småtjejer som älskar lipgloss.. Jag vet.. ”STAR”!!!! Men dom var bra, som vilket fint lipgloss som helst….=)

Nu vill jag komma igång med träningen.. Var tänkt igår, men då fick vi främmande.. O idag ska gubben åka o få hjälp o sätta ihop motorn till sin ferrari.. Lika bra han gör det så man får åka i den där racerburken snart….=)) Får försöka passa in det imorrn istället….

NU ska jag laga mat o sen ska jag skruva ihop två bokhyllor som kom med hemleverans idag.. Till ”bajsrummet”.. Har betällt två stycken men jag tror att jag ska sex.. Dom ska målas svarta först o torkas några dagar, för att sen förankras i väggen… TJO!!……=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *