Okategoriserade

Hur mår ryggen??

Så jäkla nice när vårsolen kommer.. Det är ju det här som behövs för att det ska hända nåt.. Även om inte snön har försvunnit  så är det mars månad i helgen o VÅRMÅNAD.. Bara det kan ju få en o hoppa jämnfota….=))))) Häromdan sa nån till mig – NÄE nu går det alldeles för fort..?????…. Ehhh jag orkade inte ens svara…….

Ryggen mår fortfarande inte så bra.. Dags o ändra livsstil?????.. ”Din livsstil bestämmer hur din rygg mår”, läste jag precis på nätet.. – Sluta rök, stod det.. JajaJAAAA det har jag ju gjort..=))) Rökning ökar dramatiskt risken att få problem med ryggen stod det.. Hm det är nog inte många som vet… – Gå ner i vikt.. Den slipper jag, o tur det så jag inte hade DET också….;) – Rör på dig… Jajaja jag SKA….. Hamnade på en sida om diskbråck.. Hjälp!!.. Jag har DISKBRÅCK!!!!!!… Hitta en sida om Ischias.. OCH ISCHIAS!!!!!.. Ryggskott!!??.. Det OCKSÅ!!..  JAG HAR RUBBET!!!!!.. Fy fan.. Jag behöver nåt lugnande……;)

Jag är nog INTE rätt person o sitta o forska om sjukdomar… Gonatt på er…..;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *