Okategoriserade

Hur kunde han göra såhär????

I fredags flög gubben till Tyskland o lämnade mig ensam med ungar, katter, hund o byggjobbare.. Jag har fått agera byggledare åt byggjobbare som är här o hjälper oss fixa både i och utanför kåken.. Har bott i bilen i flera dar mellan bygghandlarna, soptippen o hem o har velat slita mitt hår typ hundra gånger hehe..

Tack gode gud att han kommer hem ikväll!!!!!

Fotsvett, på soptippen!!!Hann sladda förbi o hämta vårt nya soffbord som hade kommit, med svart glasskiva.. 
Allrummet som ligger på övervåningen o ligger utanför alla barnens rum, ska få stora saccosäckar runt bordet o en skön myshörna o hänga i.. Bordet hittar ni här… Det finns i två olika storlekar o vi tog det mindre..

Minstingen har hängt mig trasorna hela helgen o jobbat lika mycket hon <3

Till slut svimmade hon i soffan..


Ja vi hann med lite annat också..


Så hann vi gå ut o äta lite också, bjöd med morsan o en kompis till Isa.. Dom stora barnen såg jag knappt röken av i helgen, dom förstod väl att det vankades jobb 😉 Nu ska jag fortsätta dricka min latte, med sågspån i….

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *