Okategoriserade

Hur kul är det??????????

Jag är extremt dålig på att vänta!!!!!! Med andra ord jag hatar att vänta.. Hur kul är det att ha en altandörr o inte ha nån altan att gå ut på.. Eller förkyld som en gris o inte kunna springa.. Eller som ett par nya fönster men inga fönsterbrädor där jag kan fixa i.. O det värsta då, vänta på ungarnas sommarlov när det är så nära… Då ska till o med JAG sova till tio den morgonen…

Idag flyttades fönstren ut från gamla delen o nu är det tätt, o panelen börjar komma på plats.. Dropplåtar o jag vet inte vad allt heter.. Inga fler olyckor, för man är ju färdig o hoppa ur limningen så fort man hör den där jävla cirkelsågen köra igång…


Så här mycket suger det att VÄNTA!!!!!!!!

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *