Okategoriserade

HUDVÅRD……!!

Idag var hos Veronica o gjorde en AHA behandling, den är så himla bra.. Den förbättrar hyn, minskar torrheten o ger en fin lyster.. Ger fint resultat på fina linjer, acne o motverkar orenheter.. Jag har inga stora problem med hyn i ansiktet men det blir en rejäl uppfräschning.. Tror bästa perioden för AHA-kur är just på hösten/vintern.. Sista åren har jag gått regelbundet på ansiktsbehandlingar, ungefär var sjätte sjunde vecka o däremellan tar jag hand om den själv så gott det går med lite masker o bra produkter..

Jag har alltid varit rädd om mitt ansikte o genom åren har jag provat hur mycket produkter som helst, svindyra o billigare.. Just nu använder jag ett märke från apoteket som heter Avéne.. Prisvärda o otroligt effektiva produkter, iallafall om du är samma hudtyp som jag, lite torr, fuktfattig o lite känslig..

Däremot testade jag ett nytt serum för ett tag sedan o kommer nog aldrig aldrig  mer kunna använda nåt annat…! Kerstin Florian.. MUMS!!!!!! Men jag undrar vilka svampar hon har rökt på den där Kerstin, för det var ingen billig liten burkjävel…..!!!!!!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *