Okategoriserade

Hudanalys

Hej! Har ni gjort en hudananlys nångång? Jag har aldrig provat det tidigare och när jag var inne till LloydsApotek för att köpa lite andra grejer igår, så högg dom tag i mig precis innanför dörren och frågade om dom fick göra en hudanalys på mig. Det var kostnadsfritt!

Några supertrevliga brudar började mäta min huds ph-värde, fuktighetsnivå och fetthalt.

Jag vet ju att jag är en torris på vissa ställen i ansiktet och måste jobba lite extra vid näsvingarna och på kinderna och det visade också att jag hade torr hy,  även högt ph. 
Såklart var en av dom där för ett speciellt märke på apoteket och som hade värsta glowet i ansiktet, Och jag då som är supernoga med mitt ansikte och produkter till precis allt kunde ju då inte motstå att testa lite nya produkter som hon rekommenderade för just min hy. Jag ville ju också ha ett sånt där glow haha, det har jag aldrig haft. Fattar inte hur en del bär sig åt? Hmmm det där ska jag forska mer i..


Hon rekommenderade ett speciellt serum som får jobba på natten som skulle vara svinbra, och ett serum som var en ”booster” som man kör dagtid i sju dagar i rad. 
Kunde knappt bärga mig och tvätta bort sminket igårkväll för att börja testa mina nya produkter, jag älskar verkligen att prova nya hudvårdsprodukter.
Alla fick en goodiebag också =)

Igår var barnen hemma från skolan på grund av Coronaviruset och vi höll oss borta från stora folksamlingar hela dan. Tycker allt är så obehagligt och det sprider sig bara mer och mer. Dumbommar som sitter och reser hit och dit och är helt nonchalanta, inte konstigt att dom inte blir stopp på det.

290 miljoner elever är hemma från skolan på grund av Coronaviruset t ex. Skolor stängda i 22 länder. 
Härhemma  två skolor och en förskola sen elever upptäckts bära på sjukdomen. Idag nittiofyra kända smittade i Sverige och det blir bara fler och fler.
Igår satt min sons kompis härhemma och berättade att hans chef var på konferens i Italien med åtta andra, hur dum får man vara tänker jag???

Som sagt gymmet går jag inte heller till i dessa tider, så mycket folk, händer och bakterier. Så det blev att snöra på sig löparskorna och ge sig ut och springa igår. Hade glömt hur skönt det är att springa utomhus, måste bli bättre på det.

💓 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *