Okategoriserade

Hoppas hon får tillbaka.

Inga tider att passa i helgen som varit. Inga måsten. Inga planer. Förens idag. Börjar återkomma till livet efter en vecka med feber, förkyld och ont i halsen. 
Ätit alldeles för mycket skit så jag längtar efter att få börja om och kunna åka till gymmet imorgon.Isa började sin nya skola i måndags efter några veckors väntetid och hon stormtrivs. 
Hon har vekligen inte mått dåligt på den gamla skolan och trivdes på den också, men läraren var elak mot mig och min man och sa otrevliga saker till oss titt som tätt. Ja hon var inte speciellt trevlig mot barnen heller i klassen många gånger, gapande och anklagelser. Det sista jag fick höra av Isa och hennes klasskamrater innan dom gick på jullov, var att det var deras fel att hon inte fick träffa sin egna barn. Och när hon inte tålde oss så pass så det gick ut över vår tolvåriga dotter, ja då var det dags att säga adjö.

Ska komma till allt det där när allt är klart från skolinspektionen som vi nu har anmält till. Det trodde man aldrig att man skulle få göra och visste inte ens att man kunde göra det innan någon upplyste mig. Bra att det finns och jag hoppas hon får tillbaka.

💓 
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *