Okategoriserade

Hemma igen

Godmorgon måndag! Det var skönt att vakna i sin egen säng imorse, jag sover alltid så dåligt på hotell och blir bara några timmars sömn, jag fattar inte det där.

Fina bilder på Nicki och andra solodansare från tävlingen tagna av en fotograf på plats i lördags. I lördags hade jag vilodag från träningen men i igår slapp jag inte undan, på med träningskläder och traska ner till gymmet som låg inne på spaavdelningen. 
Väl där så piggnade jag till och inte en människa halv åtta på morgonen, straxt efter så så fick jag sällskap av massa karlar. Körde mitt ben & rump pass och sen raka vägen och åt frukost.

Sen väckte jag resten av familjen, tjejerna skulle på kongress innan vi skulle hemåt med tåget igen.På tal om tåg så var det nog sista gången vi provade det till en tävling, tänkte att det skulle vara skönt men gud vilket krångel. Och eftersom vi tog ett tidigare tåg från Göteborg så skulle vi byta i Hallsberg, men där gick inga tåg hemåt på flera timmar och inte en enda taxi att få tag på, så vi fick helt enkelt sätta oss på en buss och skava..
För att inte tala om allt krångel i Göteborg. Taxi hit och dit. Vi trodde att kongressen var på hotellet och att vi skulle stanna där hela helgen men icke sa Nicke!!! Det var ju lätt att tro det, men antagligen var det väl för dyrt att hyra. 

 Nej usch vilken resa!! Men Isa var glad. hon älskade att åka buss 😁Veckans träning ser ut såhär och jag har redan varit och kört rygg & axlar på morgonen.Tror för övrigt att vi har hittat världens bästa schampo & balsam jag och tjejerna. Har i och för sig inte provat balsamet då jag hade med mig eget till hotellet. Dom hade detta schampo och balsam i duscharna på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg, och när jag fick se att dom sålde det i receptionen så köpte jag med mig direkt hem för att prova, ifall det är så bra som vi trodde.


Frågade om man kan beställa det hemifrån nånstans om man tycker det är bra men det gick tyvär inte. Dom ville inte göra det så stort sa hon i receptionen så dom säljer det bara på hotellet i Göteborg och på Varbergs kusthotell.

Svanenmärkt och veganskt.

💓Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *