Okategoriserade

Hej!

 Haft en bra träningsvecka och idag är det vilodag. Hade planerat in alla träningspass på mornarna denna vecka, men det har kommit en massa saker emellan hela tiden så det har fått bli ganska sena kvällar istället.
Det gäller att ha en plan B när det kör ihop sig med träningen, för jag skulle aldrig säga att jag inte hinner eller skiter i det för att jag är lat eller nåt i den stilen.


Såhär kan det se ut på mornarna när det kör ihop sig, när man måste köra ungar till skolor och trafikskolor i nattsärken. Då gäller det att inte glömma mobilen om man skulle få motorstopp nånstans, guuuu vikken mardröm!!! 

Om en stund ska vi väcka vår son på sängen som fyller 21 år idag, med sång, födelsedagsbricka med finmacka, dryck och chocklad, ljus och paket, fina pojken 💓 

Tanken slog mig nu på morgonen att det är kanske sista gången vi får göra det, överraska honom på sängen. Några av hans vänner har börjat röra på sig hemifrån men vi hoppas det dröjer ett tag till, och vi har talat om för honom att han behöver inte stressa.

Hittade en present till mig själv också, hur ofta hittar man en lattemugg i GULD?? 💛
💓   


    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *