Livsstil,  Träning

Härlig träningsvärk

Heej!! Vilket härligt väder vi har även om det är lite kallt, längtar verkligen efter att snöra på mig löparskorna och ge mig ut på en joggingtur. Tyvär brukar det inte hålla i sig så länge, men det brukar bli några gånger iallafall. Och vem vet. det kanske blir annorlunda i år 😉

Känt mig orkeslös på gymmet ett par dagar men jag vet nog varför. Dom första två veckorna har jag varit stark på gymmet och haft energi. Men in i tredje veckan så börjar jag mixtra om i kostschemat och la mig i dom lägsta mängderna fast vi ska hålla oss nånstans i mitten, för jag tänkte att bukfettet ska försvinna lite fortare.

Herregud jag går ju ner iallafall är det ju bevisat. Jag har ju tappat nästan fyra kilo första två veckorna, skulle inte det vara tillräckligt 😉 Ja ibland blir man inte klok på sig själv och det här är just anledningen till att jag skaffat en PT för att jag inte fixar det här med kosten själv 😉

Sen ändrade jag tillbaka och energin och styrkan kom direkt =)

En härlig träningsvärk i skulderbladen och lite varstans på grund av nya och tyngre övningar den här veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *