Okategoriserade

Har du nåt nyårslöfte

Det verkar som om dom flesta inte lovar något inför det nya året längre. Men det gör jag fortfarande =)

Slutat röka har jag ju redan gjort(över två år sedan), som var mitt nyårslöfte i flera år. Men mitt nyårslöfte i år är att träna mera, och äta mer hälsosamt än vad jag gör idag. Det känns viktigt för mig, och INTE som jag gjort dom senaste tre veckorna, vilket julefrossande. 

Nyårsafton, det är ju så mysigt att pynta och förbereda inför nyåret.  

Vi hade våra vänner här som vi alltid firar nyår med, och maten lagade vi tillsammans.  
(Glömde fota dom gratinerade hummrarna)

Framåt nattkvisten var det dags att åka in till Örebro och hämta hem alla ungdomar. Tonårigarna ska få ha sin frihet, men hem ska dom 💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *