Okategoriserade

Hämta ditt jävla golv själv…..

Micke har fullt sjå o lägga nytt golv på bottenvåningen o jag var o hämtade mer golv idag på Bauhause.. När jag kom dit hade dom bytit ”plats” på golvet o jag frågade klart o tydligt ifall det var det som stod bredvid nu.. Jodå sa den där lilla jävla expediten….. Nu kommer vi inte längre ikväll för det är fel golv o han kan ju komma hit o hämta sitt jävla golv själv o dumpa det nya, så jag slipper bryta ryggen av mig…..;)

Sitter o fyller i ledighetslapparna till barnens skolor o Floridaresan… Sjutton skoldagar blev det o jag satt just o undrade hur dom ställer sig till det..????…. Hursomhelst är resan bokad o betald o vi åker i vilket fall som helst…..=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *