Kläder,  Träning,  Träning 50+

Håller på att bli galen

Det var samling i sängen igår morse klockan nio när Bianca Ingrossos nya klädkollektion lanserades på Nelly

Jag satt beredd med båda mina tjejer som hade bestämt sig för några plagg. Men vi hann inte mer än att lägga ett par plagg i varukorgen så kraschade hela sidan, herregud tjejerna höll på att få spader. Klockan rann iväg och dom blev både irriterade och förbannade haha.

Men efter 45 minuters väntan gick köpen igenom, som tur var. Annars hade man väl inte kunnat prata med nån av dom på ett par dagar 😆

Köpen blev en (skitful) jacka till min äldsta dotter 😉

Båda tjejerna ville ha dessa set i off white.

Kollektionen släpps i två omgångar, så på fredag får vi vara beredda igen för då släpps även dessa mysiga set som dom vill ha i varsin färg.

Vissa storlekar tog ju slut direkt så det var väl tur man var med 😄👍

Själv håller jag på att bli galen att jag inte får igång magen ordentligt efter min magsjuka förrförra helgen 😡 När magen krånglar tycker jag inget går som det ska, svullen/uppblåst mage, illamående och förstoppning.

Men på nåt sätt har jag lyckats hålla igång träningen iallafall och håller tummarna att det ska ge sig nu, det har hållit på alldeles för länge. Det är såå jäkla irriterande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *