Hälsa och träningsglädje,  Kläder,  Livsstil,  Träning,  Träning 50+,  Träning och hälsa

Gymmet, fillers och lunchshopping

Hej!! Började fredagen med gympass, det stod allt möjligt på schemat imorse. Axlar, rygg, bröst, biceps och triceps tror jag, tungt som attans var det iallafall.

Sen var det dags att åka in till Örebro och min bokade tid hos Iman på Ribelle Clinic, oh herregud rena rama julafton ju 💋😊 Det var längesedan jag la läppfillers och nu tyckte jag knappt det var något kvar i överläppen(fyller aldrig underläppen), det var ett och ett halvt år sedan jag fyllde läppen men jag hade fortfarande kvar berättade hon. Helt otroligt hur bra det håller på mig!

På med lite bedövningssalva innan det las tandläkarbedövning 🤣

Svullen som sjutton efter behandlingen men det brydde jag mig inte så mycket om, det var bara att hålla ner huvudet så mycket jag kunde när jag smet in på Marieberg Galleria för att vänta in att min dotter slutade skolan så jag kunde plocka upp henne innan vi skulle hemåt 😄

Blev bjuden på en försenad födelsedagslunch av min vän Maria, lite stressigt blev det då vi båda hade tider att passa men väldigt mysigt den lilla tid vi fick idag.

Hittade den gosigaste tröjan i den finaste bruna färgen.

Du hittar den HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *