Okategoriserade

Gud är god..

Gud är god, mot vissa…;) Varför föddes jag i det här svinkalla pissregniga landet för.. Snart flyttar våra vänner till Dallas, lyckans dom…=))))) Aldrig minusgrader o glada positiva människor.. I september åker vi dit o hälsar på, och Florida några veckor…. Min familj kommer älska det, det vet jag.. Dom har aldrig varit där….=)

Jag har iallafall satt PÅ mig träningskläder.. Alltid något…;) Kanske åker nu.. kanske om några timmar… Kanske inte överhuvudtaget.. Allt det där lilla jag lyckats träna upp i höstas/vintras är puts VÄCK!!!.. Vart tog min envishet vägen??….;) Ska jag lyckas gå upp några ynka jävla kilon måste jag träna o äta som en idiot, då händer det.. Men vem fan orkar trä ner arslet o sitta o äta hela dagarna??… Jag som hellre står o äter hehe…. Kanske ska börja äta tårta frukost, lunch o middag….;) Nejdå chips, godis, läsk o dylikt motarbetar mig bara o gör mig i längden trött o slö, det slutade jag med sen en månad tillbaka…=)  Men vad det gäller riktig mat, så vet jag att aptiten kommer automatiskt med träningen så vad FAAAAAAN är problemet????. Bajsträning!!!!!…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *