Okategoriserade

Gubben bjuder på middag..

Ikväll står gubben för middagen.. Spagetti o Scans köttbullar, men jag står hellre över.. Förr kunde jag(knappt) äta den där maten om man behövde nåt snabblagat till ungarna.. Men nu får jag bara kväljningar av det..

Idag hämtade jag Isa på skolan tjugo minuter tidigare för att jag skulle till frissan i Örebro.. Hade kollat fel på hennes schema(trodde jag iallafall) Väl inne i Örebro, in på frissen o så kläcker den jäveln ur sig att jag ska va där IMORGON!!!!!!….;) O inte bara det, det var en helt annan tid också, ibland snurrar det till sig hehe..

Hursomhelst, imorgon alltså ska jag testa en sån där Keratinbehandling som ska vara så populär.. En keratinbehandling har syftet att stärka, vårda, bygga upp håret o har en UTSLÄTANDE effekt upp till 70%… Kommer jag bli av med frissigheten o dessa jäkla okontrollerade lockar som jag brottas med varje dag????? Imorgon får jag veta =) Är det någon som provat????


Denna ganska stora(ca 30 cm hög)Glaskupa hittade jag på Mio Möbler..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *