Okategoriserade

Grejarsugen blev jag….

 
På förmiddagen stod hon bara här utanför dörren,  http://www.blondahaxan.com/ med två smarriga latte i handen.. Hon vet PRECIS vad jag behöver….;) Gick husesyn o satt o tjattra ett par timmar o så blev jag så grejjarsugen efter massa snack om huset.. Skulle ju stryka o hänga gardiner, o stack fram till gardinaffären på torget o skulle köpa såna där små hakar o sätta på ringarna på stången, men det ska ju ingen fan tro att kärringen hade några????.. Tappa sugen direkt, men gick iallafall in på blomaffären o muntra upp mig med några hyacinter som jag satte i dom här fula ljuslyktorna som jag först tänkte plocka bort.. Nu blev dom lite roligare….=) Eller är det hyacinter föresten???.. Jag suger på blommor.. Hon sa iallafall att dom inte behövde nåt vatten överhuvudtaget.. Kanon dom tar jag!!!!…..=))))
 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *