Okategoriserade

God mat med gamla goa vänner….

Igår kväll hade jag en underbar kväll med god mat o gamla goa vänner.. Men jag bröt upp redan vid elva elvatiden då gubben fortfarande är i Prag, o jag hade fått ringt in morsan som barnvakt.. Hem o in med morsan o ungarna i bilen o skjutsade hem henne, vidare iväg till en kompis o knyckte åt mig migräntabletter då jag hade en jävla migän som spökade.. Vi var inte hemma förens mitt i natten o ungarna var så trötta så dom somnade i bilen, o jag fick nästan bära in en av dom i huset hehe..

Nu längtar vi alla efter gubben härhemma o ikväll kommer han hem.. Vilken resa för dom, två fullvuxna karlar o sååå flygrädda…;).. Den ena hade knappt kunnat sova på en hel vecka o dom fick hinka i sig ett par halvliter öl o ett par Whiskey var innan dom hoppade ombord.. Ner med fönsterluckorna under hela resan o dom kunde inte förstå att alla andra kunde sitta o titta ut genom fönstren….;)
Nu är ju inte jag rätt person o sitta här o håna dom…;). Jag har redan förvarnat honom att när vi sticker till USA i september så är det jag som tar ett par sömntabletter o inte en jävel rycker liv i mig förens vi är framme…. Punkt slut!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *