Okategoriserade

Glöm inte att stretcha

Hej! I helgen körde jag mitt femte och sista träningspass för den här veckan. 
Stretching är ju oerhört viktigt efter ett träningspass som alla vet, men i fredags efter mitt ryggpass glömde jag nog för första gången att stretcha.
 
Kände inget konstigt resten av dan och när jag gick och la mig på kvällen kändes det ok, men när jag vaknar på morgonen kan jag inte komma upp ur sängen. Herregud hela kroppen stelnade till för att ryggen värkte, och innan jag kom upp överhuvudtaget var lite utav en pers kan jag säga. 
Så glöm för guds skull inte att stretcha!


 
Vårt fredagsmys!


Vilodag idag och passade väldigt bra då jag var på ett 40-års firande igår. I veckan som kommer väntar sex stycken träningspass.
Ta hand om varandra!
💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *