Erbjudanden & rabatter,  Hudvård

Gästbloggar hos mig

Innehåller annonslänkar till Nordic Feel

Hej! Jag vill börja med att berätta om en kul grej som kommer att hända här inne på bloggen. Det är nämligen så att min mamma ska börja gästblogga här inne hos mig med flera avsnitt framöver. Det kommer finnas en ny flik härinne där man kan gå in och läsa för den som vill.

Hon kommer att berätta om hennes liv som ung och när hon bestämde sig för att lämna den lilla stad Kumla hon bodde i. Hon ville komma ut och se sig om i världen och bestämde sig för att satsa på sjömanslivet endast 20 år gammal(Hon fyller 80 nästa år) Det kommer bli spännande läsning och mycket fina bilder. Första avsnittet väntas inom kort, det ska bli så kul att höra hennes historia. Vi är många som sagt till henne flera gånger att hon skulle skriva en bok om det ❤

Åter till helgen som varit. Ibland åker träningskläderna av. En helkväll och Lustans Lakejer på scenen på Makeriet i Örebro, ett av Sveriges mest ikoniska band live och det ville vi inte missa för allt i världen!

Vi började lördagskvällen med ett par fördrinkar med ett par kompisar i Saluhallen och Chilangobar. Jag beställde in en sockerfri Gin och tonic men tyvär smakade den inte bra 🤣 Den andra drinken fick allt bli något godare 😛

Amen hallå!!!

Slurp sa det!!! 😄 Också en Gin och tonic men tyvär inte sockerfri, den var nästan fööör god 😋 Så otroligt mysig kväll från början till slut, och konserten var helt underbar 💎❤

Jag var ganska seg i kolan igår och inte så konstigt efter fem Gin och tonic men idag är livet mig åter, så skönt! Åkte in till Örebro med stora dottern Nicki för lite nagelfix imorse.

Fick bli ett svart gelélack till mig denna gång(passar bra till Halloween)🖤

Släppte av dottern på tågstationen då hon skulle iväg och jobba och jag åkte vidare till min bokade tid för ansiktsbehandling hos bästa Veronica. Jag kan säga att det behövdes till mina fula påsar under ögonen som jag fick efter lördagens bravader. Att dricka alkohol bidrar till uttorkning, det i sin tur kan orsaka påsar under ögonen. Det fick jag lära mig igår 🤣 Påsar under ögonen går fetbort kan jag säga!!!

Det var så passande att bland annat mitt nya ögonserum kom med posten idag. Delar med mig av mina favoriter, bästa!! Älskar att använda ögonserum under ögoncremen just på vintern. Tillför extra mycket fukt, och jag hade slut på den sen i våras. Du hittar den HÄR, och just nu med 20%RABATT

Man kan tycka att ögonserum är väldigt dyra men dom är ofta jättedryga, räcker med bara en liten droppe. Beställde samtidigt ett ansiktsserum som sjöng på sista versen härhemma, och det använder jag året om. Den HÄR är så bra, också till 20% RABATT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *