Okategoriserade

Fynda på Matsmart

Innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

Hej!


Idag har jag haft vilodag från gymmet och röjt och städat hela dan, så skönt att få fint innan helgen. Hann en sväng till Bauhause på förmiddagen och köpte två av dessa adventsstjärnor till våra tjejer, så fina! 
Jag har provat marklyft för första gången igår och jag kan bara tänka mig att det kommer att bli en favoritövning. Den tränar tydligen hela kroppen hela kroppen och det kände jag minsann, herregud vilket flås!

   Vi hade inga tunga vikter(25 kilo tror jag) och övade mycket teknik. Det är så kul när man får lära sig nya övningar och jag längtar verkligen till nästa benpass i helgen så jag får köra den igen.


  

Nåt som är bra efter träning och om man vill bygga muskler är Gainomax Recovery. En mjölkbaserad återhämtningsdryck som förstärkts med protein och kolhydrater. 

Produkten är lakotosreducerad och innehåller både kaseinat och vassleprotein.

Extreeemt god smak och jag tar den direkt efter träning. Alltid!

Har precis lagt in en beställning hos Matsmart på Gainomax Recovery. Man kan hitta massor med flera andra klipp också, storpack och sådant som inte kanske finns i vanliga butiker väldigt billigt(20-90% billigare). Fraktfritt vid 500 kr. Sortimentet varierar hela tiden, kul butik! Ni hittar den HÄR  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *