Okategoriserade

Frisco Dallas, TX


Jag sa till dom två äldsta ungarna att dom fick välja om dom ville följa med mig till USA, Dallas TX i ett par veckor eller inte.. För att kolla upp inför eventuell flytt dit.. Nicki ville följa med men inte Sanny, vilket han såklart ångrade direkt efter vi hade åkt..

Lite trötta o spända inför den långa resan vi skulle göra ensamma, klockan ett mitt i natten satte vi oss i bilen Nicki o jag upp till Arlanda.. Men hon höll sig vaken hela vägen dit så jag fick sällskap =)

Byte i London o byte New York, innan vi slutligen landade i Dallas =) 

Ett kärt återseende för dessa två kompisar som skildes åt för två o ett halvt år sedan, då deras familj flyttade till Dallas.. Vi bodde hos dom under tiden vi var där.. Vi drog raka spåret o käkade en riktig amerikansk hamburgare på IN-N-OUT BURGER
Hitta ett par hästapållar
Besök på  en skola..

När man åker till USA shoppar man, så är det bara!!!!! Nicki fick handla vad hon ville =)
Efter ett par dagar var det dags att besöka Immigrationsadvokaten i Downtown Dallas, Chris körde mig..
På femte våningen..
Provsatt stolen innan han kom hehe..
Hemåt passerar vi korsningen där John F. Kennedy blev skjuten, från plan B däri huset kom skotten ifrån..
Exakt där på krysset i gatan blev han skjuten.. Stod tretusen kineser till vänster o fotograferade, verkar vara en välbesökt plats.. 
O därnere bakom skogsdungen bor George W. Bush, den lilla luringen….
Träffa en katt..

Köpte mig en ursnygg lattemugg, Kate Spade!!

En RIKTIG Mexikansk resturang, inget jävla ”Pacos”, MUMS!!!!!
Kollar alltid massa äckliga mord o grejer från USA, även där.. Antal mord har ökat med över trettio procent i en rad storstäder i USA, däribland Dallas!!!! O inte vet man vad det beror på.. Men som sagt, det är en kraftig ökning i Sverige också så det var ju bra med det!!!!
Besök på Highschool!!!!
Pretty Princess!!!

När jag var tjugo år flyttade jag in hos en familj i Houston, TX för att jobba som  barnflicka i ett år.. Jag tog hand om en liten pojke o flicka som hette Bryan o Ashley.. Bryan bor idag i Dallas o jag träffade honom o hans kille över en fika.. Lilla söta Bryan som nu var en extremt fin ung man =) Man har ju undrat över dom i alla år o det fick man ju reda på nu, det var så kul att träffa honom <3 
Förutom att vi åt allt vi kom över….
….så gick vi på bio med barnen..
Vi bodde bara tjugo minuter från South Fork Ranch, så det var ett givet besök..  
Förvånad att allt var så litet, men med speglar o kameravinklar är allt möjligt =)

Bordet ute intill huset som familjen Ewing ofta satt o åt frukost vid.. 

Tog mig en stänkare med JR..

2011 fick Larry Hagman diagnosen strupcancer.. Han avled 2012 på ett sjukhus i Dallas, TX under inspelningen av den andra säsongen av nya Dallas.. Eftersom han hade dött måste han nu dö i serien..  Allt var orört där ”han” blev skjuten i serien.. 

Uppe på balkongen..
Sen skulle vi hemåt o helvetet bröt typ lös.. Ser ni tornadon???? Vi vek av fort från motorvägen när himlen blev svart o in på ett varuhus, såg svinäckligt ut.. Vi hann inte mer än utanför bildörren så startade larmet i staden för tornado, sen kom ovädret.. 
o hagel… WTF!!!!!!!  
Om vi blev klokare på denna resa?? Det blev vi, men allt kommer få ta sin tid..
Vi hann inte mer än ut på E4 an mot Uppsala så packade bilen, där stod vi mitt i skogen med all packning!!! Taxi hem till Örebro, vilket var rätt skönt!!!
Idag var vi hos en kompis föräldrar på kosläpp, dom var GALNA!!!!!!
Men söta, här är ”Frans” <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *