Okategoriserade

Från absolut ingenting…..

Telefonen går varm o det är som fan själv flugit i alla fruntimmer jag känner.. Den ena vill börja med promenader, den andra vill springa o den tredje vill gå på gymmet.. Jag är öppen för allt bara man kommer igång nångång!!!!

Häromdan orkade jag inte hålla mig längre.. Julgranen hade börjat barra från ingenting ena dan till trehundrafemtiotusen barr den andra, det var bara o slänga ut fanstyget!!!!! Har länge viljat göra nånting framför detta fönster i vardagsrummet där granen stod.. Har klurat på fåtöljer o lite annat, men då hade det blivit ganska små fåtöljer för att dom skulle få plats.. Sen hittade vi det, ett laptopbord från Ikea.. O likaså stolen.. Kruxet var bara att man inte hade bordet i sortimentet i Örebro, så igår tog gubben o jag en tur till Västerås istället o hämtade det.. Vi tyckte det blev himla bra faktiskt.. O alla laptops på ett o samma ställe däri facket, istället för att ligga utspridda på golven o vardagsrumsbordet o jag vet inte överallt..     

Om jag skulle vilja ha den här papperskorgen i metall från Svenskt Tenn??????? Ja TYP!!!!!!

Om någon skulle få slänga skräp i den?????? Skulle inte tro det!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *