Okategoriserade

Fortsätter att drömma iväg

Nu börjar det krypa ordentligt i benen efter mitt ryggskott, och det enda jag tänker på just nu är när sjutton jag ska kunna gå tillbaka till gymmet igen.

Var på benen hela dan igår och åt inte en enda värktablett, så nu har det släppt ordentligt. 
Förstår att det är viktigt att börja träna rygg när jag kommer tillbaka till gymmet, om än försiktigt. 

Fy fasen tänk att jag har krypit runt på alla fyra och grinat härhemma bara för några dagar sen hehe. Då trodde man aldrig att det skulle bra igen =)  


Hur många gånger har man inte tänkt på hur man ska komma på en idé som ska göra en ekonomiskt oberoende(nästan iallafall). På mig har det iallafall legat o gnott i bakhuvudet i flera år. Åren går och man kommer inte på ett skit, man spånar och speciellt min man som kommer på den dummare idén efter den andra hehe.. För övrigt så driver han eget sen över tio tillbaka. 

Hursomhelst, till slut så gjorde den det. Den damp bara ner när jag satt i bilen en dag, man trodde inte det var sant. Det var ju det här jag hade gått och väntat på!!

 På sätt och vis så finns den redan och är inte speciellt unik, man kan mer säga att jag ska förbättra nånting som redan finns.

Jag har jag hållit på med det här i flera månader och nu börjar alla papper äntligen bli klara för att lämna in till banken. 
Alltså jag brinner så för det här och jag hoppas så innerligt att den blir verklighet. Hoppas bara att banken tycker likadant =)

Men jag hade fastnat lite i schemaläggning med all pesonal. Jag visste exakt hur jag ville ha det, men det var lite pusslande och det ska sparas tid och pengar och varje minut ska räknas. Jag fick hjälp av en vän.

Idén kan till och med vara så att jag märker att den inte var så bra som jag egentligen tyckte hehe, och då det kommer kännas tungt. Men samtidigt slipper jag lägga mer tid på nåt som inte skulle löna sig, och då ska jag ju vara glad för det =) 

Söndag idag och jag fortsätter drömma iväg 💓


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *