Träning

Första löpturen utomhus, älskar det!

Hej! Vaknade tidigt imorse till sol och blå himmel. Lite kallt men sooool!! Och jag visste det, jag visste att jag skulle få feeling direkt när jag vaknade och bestämde mig för att sticka ut och springa istället för gymmet nu när man sitter i karantän. På med löparskorna och ljuv musik i öronen.

Det blev en kort men alldeles underbar joggingtur. Första löptiden utomhus, det finns inte mycket som slår det. Så skönt att ha klarat av det, två och en halv kilometer för att vara exakt. Tycker inte att man behöver springa längre, gott så! Hoppas på många fler joggingturer i år.

Hem igen och käkade frukost och hade fortfarande mitt pass kvar från Summer Shred. Så vi letade på ett utegym här i stan där vi bor. Vi hade aldrig testat ett utegym, har du?

Tyvär fanns det inte mycket för mig att göra där, så det blev hem igen och göra så gott jag kunde med träningsredskap som vi hade hemma.

Vi gick och hälsade på änderna bredvid istället och Charlie tyckte dom var spännande, tills det stod 20 st på land och dom ville äta upp honom och han ville käka upp dom 🙈 Det blev ett riktigt hallabalooa där ett tag och vi blev livrädda och sprang därifrån 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *